Известие

Collapse
No announcement yet.

Термостат - цена?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И при мен температурата е 60-70 градуса на дълъг път и 90 рядко стига и то само в голям трафик.
    Майсторът, който ми оправя колата и с който не говорим един език, ми каза, че термостатът е ок, мерил го е и няма нужда от смяна, но така и не разбрах защо температурата ми е по-ниска от нормалното.

Какво друго може да е освен термостата? Може би стрелката?
    Alfa 156 1.8 TS, '99

Comment

Имам малък пролем,термостата Берн е на близо 20 000км и образува капка между капсуловката алумин и пластмаса.където дебелия маркуч излиза.Това ли е най здравия и точен термостат или се превръща в консуматив.Оправдано качество и цена за друг има ли.
      Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.

Comment

Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщение
        Имам малък пролем,термостата Берн е на близо 20 000км и образува капка между капсуловката алумин и пластмаса.където дебелия маркуч излиза.Това ли е най здравия и точен термостат или се превръща в консуматив.Оправдано качество и цена за друг има ли.
        Явно имаш лош късмет колега.И аз съм с такъв термостат,както и много други из форума.С моя карам вече 30-на хиляди и нямам ядове.Налегнала те е каръщина.
        sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Behr термостата е оригинално вграждания и трябва да изкара поне 7-8 годинки или над 100 000км

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Working...
          X